Ritorno logoDe veelgestelde vragen

Contacteer ons

FAQ

Op welk soort feesten worden jullie gevraagd?

Wij worden veelzijdig gevraagd op gezins -en familiefeesten. Denk hierbij aan communies, verjaardagen, huwelijken, afstuderen, pensionering, baby-shower, enz. We verzorgden ook reeds feesten bijvrienden en (sport)clubs.

Bedrijfsevents vormen voor ons een zeer belangrijke doelgroep. Wij zijn niet alleen qua prijzen erg concurrentieel, maar kunnen ook grotere aantallen genodigden met gemak aan. Bovendien zijn een meerderheid van de bedrijven die met ons in zee gaan, bijzonder gecharmeerd door ons aanbod van voor -en nagerechten, wat, in hun woorden, hun event vervolledigd. Ook onze professionele en efficiënte aanpak kan op hun waardering rekenen.

Vanaf welk minimum aantal genodigden komen jullie een feest verzorgen?

Wij komen reeds vanaf 20 personen. Wij aanvaarden trouwens opdrachten in gans België. Wij zijn trouwens ook ontzettend trots over dat onze zeer stipte en accurate communicatie.. Wij begrijpen als geen ander dat het feest dat u organiseert wel degelijk voor u een uiterst betekenisvol gebeuren is.

Waar plaatsen jullie het pastakraam?

Onze zeer mooie buffettafel en overkapping zijn volledig demonteerbaar. Een smalle deuropening, enkele trappen of grind vormen geen probleem. De overkapping neemt zo’n 3m op 3m in en zorgt ervoor dat regen geen spelbreker vormt.

Hoelang duurt het pastafeest?

U bepaalt, uiteraard, het moment dat wij uw gasten de pastagerechten voorschotelen. Twee uur eerder dan dit afgesproken tijdstip, komen wij bij u toe. Al direct bekijken wij samen met u, welke de beste plek is voor de opstelling van het kraam. Wij trachten steeds om onze gezellige buffettafel zo dicht mogelijk bij de genodigden te plaatsen. Het rustig eten van de pastagerechten neemt ongeveer zo’n anderhalf uur in beslag. Ieder krijgt ruim de tijd om zoveel keer als gewild een nieuwe pastabeker op te halen. Per slot van rekening zijn er 18 pasta/sauscombinaties die wij uw genodigden voorschotelen. Na het pastafestijn beginnen wij onmiddellijk met de opruim. Onze aanwezigheid op uw feest neemt tussen de drie en vier uur in beslag, afhankelijk van het feit of er voor- en/of nagerechten besteld werden. In ieder geval, wij garanderen u dat er na ons vertrek geen spoortje meer te vinden zal zijn van ons optreden, … tenzij bij uw gasten die genoten hebben van wat u ze in de vorm van een uiterst gezellig pastafeest, voorgeschoteld hebt.

Hebben jullie enige voorzieningen nodig?

Wij hebben helemaal niets nodig van voorzieningen. Ons pastakraam werkt op basis van gasflessen die we zelf voorzien. Zelfs het water voor in te koken nemen we zelf mee. Zo hoeven jullie zich over helemaal niets zorgen te maken.

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren via mail info@ritorno.be of bel ons op het nummer 0032 (0)3 502 51 61

Naar het contactformulier