Ritorno logoFeest organiseren

Contacteer ons

Feest organiseren?

Ritorno bereidt voor u en uw genodigden pasta's die enkel in de betere pasta-restaurants in Italië worden opgediend. Wij komen tot een dergelijk resultaat als gevolg van de combinatie van onze verse ingrediënten en ons professioneel opgeleid, klantvriendelijk personeel.

Onze Authentieke oven

Ons pastakraam

Bestaat uit een heel mooie buffettafel en een stijlvolle overkapping. Aan de buffettafel krijgen de pasta en de sauzen de laatste behandeling alvorens zij worden toebedeeld aan uw genodigden. Dit gebeurt snel: in de tafel zijn 6 mandjes ingewerkt waarin de verschillende pasta’s in kokend water worden ondergedompeld. In elk mandje kunnen 2 porties en de onderdompeltijd is 30 sec. Dit betekent dat wij elke minuut kunnen voorzien in een twintigtal porties! Verder aan de tafel, krijgen de gasten, uiteraard volgens eigen keuze, één van de zes verschillende sauzen toebedeeld.

De pasta wordt geserveerd in mooie pastabekers en wordt gegeten met behulp van een vorkje. Verder aan de buffettafel kunnen uw genodigden de pasta nog garneren met Parmezaan, kerstomaatjes, rucola,… . Ieder komt zoveel keer als gewild aan het kraam. Het pastafeest is namelijk à volonté.

Ons pastakraam laat zich quasi overal installeren. Het is demonteerbaar waardoor de ondergrond (bv los grint), een trap of een smallere doorgang, geen onoverbrugbare hindernis vormen. Geloof ons, met ons exclusief pastakraam haalden wij reeds de nodige lofbetuigingen binnen.

Ons pastakraam

Onze pasta's

Wij voorzien in drie pastasoorten: Fusili, Rigatone en Pappardelle. De pasta krijgt één van de zes sauzen toebedeeld. De klassieke bolognaise saus maakt deel uit van ons assortiment, iets wat jongeren misschien wel kunnen appreciëren, maar … onze variant smaakt toch net iets anders dan de klassieke variant ervan. Daarnaast voorzien wij in echt kwaliteitsvolle sauzen die zonder twijfel de meest kritische eters onder ons zullen overtuigen. Ook werd er gedacht aan de vegetarische en viseters onder uw gasten. Denk hierbij aan een heerlijke vissaus met gerookte zalm, tomatensaus met gegrilde groenten,…

Onze verschillende sauzen

Onze voor- en nagerechten

Wenst u uw gasten ook een heerlijk voor –en nagerecht voor te schotelen, dan zorgen wij daar ook voor. Denk hierbij aan Italiaanse salades of aperitiefhapjes. Na de pasta is een ambachtelijk gemaakte tiramisu of en chocomousse misschien nog wel een gepaste afronder. De klant is koning en in overleg is veel mogelijk en … niets moet! Enkel uw welbevinden is onze motivatie.

Meerdere pizza's

Prijs

Prijzen beginnen bij 8 euro per persoon. Wij zijn er van overtuigd dat deze prijs voor een toch wel origineel en, geloof ons, gegarandeerd culinair hoogstaand concept, bovendien nog in het gezellige kader van uw eigen locatie, u gemakkelijk over de streep zal trekken om met ons in zee te gaan.

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren via mail info@ritorno.be of bel ons op het nummer 0032 (0)3 502 51 61

Naar het contactformulier